Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βολικάκης: «Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα» (ΦΩΤΟ)

Βολικάκης: «Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα» (ΦΩΤΟ)

O Χρήστος Βολικάκης αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε χρήση της απαγορευμένης ουσίας LGD-4033. O 35χρονος πρώην παγκόσμιας πρωταθλητής της ποδηλασίας παρουσιάζεται βέβαιος πως η αλήθεια θα λάμψει και πως θα συνεχίσει την καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως ο αθλητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε επανέλεγχο δείγματος που είχε ληφθεί για λογαριασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

«Κάποιοι προσέξτε τι γράφετε όταν δεν γνωρίζετε καν την επίσημη αλληλογραφία και το "δυσμενές αναλυτικό εύρημα" χωρίς συγκεκριμένη ουσία, απλά διαβάζετε κάποια site που γράφουν ουσίες βγαλμένες από το μυαλό τους μην βιάζεστε βρε, έχουμε δρόμο ακόμα και στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Λίγο υπομονή, ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα μέσα από την καρδιά μου, τώρα για κάποιους που βιάζονται να γράψουν τις κακίες τους χωρίς να γνωρίζουν καν τι σημαίνει τους ευχαριστώ και αυτούς γιατί πραγματικά μου επιβεβαιώνουν ποιους ανθρώπους πρέπει να έχω στη ζωή μου και ποιους όχι.

Φιλιά σε όλους και καλή Σαρακοστή.

ΥΓ. Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα
».