Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Χρήστος Βολικάκης: «Εγώ ξέρω τι έχω πάρει, αν έχω πάρει και τι δεν έχω πάρει, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ήταν ο Χρήστος Βολικάκης. Ο ίδιος απάντησε στις κατηγορίες της ομοσπονδίας που αναφέρει ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο.

«Ξέρω τι έχω κάνει, ξέρω ποιος είμαι. Προκαλώ να μάθω αν άλλοι αθλητές στον κόσμο έχουν περάσει τους ελέγχους που έχω περάσει εγώ και τους αιφνίδιους ελέγχους και ότι τόσα χρόνια είμαι με βιολογικό διαβατήριο… Δεν έχω βγει καμία χρονιά από τις λίστες, είμαι από τότε που ξεκίνησα την ποδηλασία συνεχώς κάθε χρονιά» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Βολικάκης.

«Στην αρχή όταν έλαβα αυτό το email, είπα: οκτώ χρόνια πίσω τώρα να ασχοληθώ; Να γελάσω; Τι να κάνω; Εγώ ξέρω τι έχω πάρει, αν έχω πάρει και τι δεν έχω πάρει. Είμαι πάντα καθαρός και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Περίμενα ένα τηλεφώνημα από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που λέγανε ότι ήταν μαζί μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Βολικάκης.