Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Α1 Πόλο Γυναικών: Νίκη επί της Γλυφάδας και χάλκινο μετάλλιο για τον Εθνικό

Α1 Πόλο Γυναικών: Νίκη επί της Γλυφάδας και χάλκινο μετάλλιο για τον Εθνικό

Ο Εθνικός κατέλαβε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, καθώς επικράτησε 9-8 της Γλυφάδας στον Πειραιά, στον τρίτο και αποφασιστικό "μικρό" τελικό των πλέι-οφ, και έκανε το 2-1 στις νίκες.

Ο Εθνικός , νίκησε στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς 9-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας, και κατέλαβε την 3η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Η Άλκηστις Μπενέκου ήταν αυτή που έκρινε το ντέρμπι όπως εξελίχθηκε. Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος και αφού όλα κινήθηκαν σε λεπτή ισορροπία: στη τρίτη περίοδο η Χατζηκυριακάκη σημείωσε το 7-5 για τον γηπεδούχο, η Κοντογιάννη μείωσε 7-6, η Ειρήνη Νίνου ισοφάρισε 7-7. Η Χατζηκυριακάκη έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα της 8-7.

Στη τελευταία περίοδο το ντέρμπι κορυφώθηκε. Η Φουντωτού ισοφάρισε εκ νέου για το 8-8 και η Αλκ.Μπενέκου…μίλησε τελευταία, 2:49 από τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-2, 1-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 1, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 2, Αλκ. Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, 'Αντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού

ΑΝΟΓ (Θεόδωρος Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παν. Νίνου 2, Μουστακαρία, Γουλβς, Γρηγοροπούλου, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 2, Τσιάρα, Κακαΐδη, Μαδένογλου