Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναστασίου: «Έτσι πρέπει να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αναστασίου: «Έτσι πρέπει να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αύριο (10/11, 17:15) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1.

Για τη δυσκολία του παιχνιδιού μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε ότι απαιτείται συγκέντρωση, ώστε οι παίκτες του να αποφύγουν την πίεση των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε.

Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη».