Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στο πόδι ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο πόδι ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολύ σοβαρές θα είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου αν δεν καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), καθώς όπως τόνισαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, σε αυτή την περίπτωση θα αποχωρήσουν.

Οι Τόρης και Βαρούτσικος λοιπόν μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ASTRA» επεσήμαναν μεταξύ άλλων πως είναι διατεθειμένοι ως το καλοκαίρι να χρηματοδοτούν την ΠΑΕ.

«Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) του Ολυμπιακού Βόλου θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου. Ο κόσμος του μπορεί να αγοράζει μετοχές της ομάδας μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία (10/3). Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να καταθέσει φάκελο μέχρι τις 31 Μαρτίου για να πάρει αδειοδότηση.  Θα συνεχίσουμε μέχρι το καλοκαίρι κανονικά και δεν θα αφήσουμε χρέη για τους επόμενους που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Εάν δεν πετύχει η ΑΜΚ θα αποχωρήσουμε το καλοκαίρι.

Η ΑΜΚ θα βοηθήσει να λειτουργήσει σωστά η ομάδα, θα δώσει μια ανάσα ενόψει της αδειοδότησης, αλλά και μέχρι το καλοκαίρι η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με τις προσφυγές. Θα γίνει μια προσπάθεια με τους συνδέσμους, αλλά και με επιχειρηματίες, έτσι ώστε να καλυφθεί ολόκληρη η ΑΜΚ» ανέφεραν οι διοικούντες την ΠΑΕ.