Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο

Υπόθεση 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό με τον ίδιο τρόπο

Εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης κοπέλας που έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Προσέθεσε δε ότι «αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα», καταλήγοντας πως «αν είναι υπνωτικό ή όχι δεν μπορεί να προκύψει από την κλινική εξέταση της ιατροδικαστού». Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της ανέφερε πως έχει στα χέρια του δύο ακόμη καταγγελίες από άλλες κοπέλες για βιασμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δύο άλλες κοπέλες που έχουν καταγγείλει πως έπεσαν θύματα βιασμού, έχοντας υποστεί ό,τι και η 24χρονη Γεωργία. «Στο γραφείο μου, σε εμένα προσωπικά, υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Υπάρχουν καταγγελίες, δύο σε μένα, για να επιβεβαιωθούν και να ερευνηθούν από τις αρχές. Η μία μιλάει για το 2016 και το 2018 με τον ίδιο τρόπο. Όχι ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα» είπε.

Ο ίδιος έκανε έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά να μιλήσουν. «Κάνω έκκληση στις γυναίκες, που έπεσαν θύματα αυτού του κυκλώματος, να βγουν χωρίς φόβο και πάθος να το καταγγείλουν. Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και θα υπάρχει πλήρης προστασία» είπε.