Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BINTEO: Άγριο ξέσπασμα Γκλέτσου on camera! «Όταν μιλάω μην μιλάς» - Τι έχει συμβεί

BINTEO: Άγριο ξέσπασμα Γκλέτσου on camera! «Όταν μιλάω μην μιλάς» - Τι έχει συμβεί

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, ο γνωστός ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος είχε ένα πολύ έντονο ξέσπασμα κατά των συνομιλητών του.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…», ανέφερε αρχικά – σε ήρεμο τόνο- ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί ο τελευταίος… ξέσπασε. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα»!

Κάπου εκεί, σύμφωνα με το lamianow, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας λέει στον Απόστολο Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και είχαμε… έκρηξη!

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».