Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με την διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου από την Σάσα Σταμάτη - Καταδικάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με την διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου από την Σάσα Σταμάτη - Καταδικάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή παράσταση «1821-2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη». Την ώρα που στη σκηνή βρισκόταν ο stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε πάνω με συνοδεία κάποιων ανδρών φίλων της. Σύμφωνα με θεατές, δήλωνε ενοχλημένη από ένα αστείο που είπε ο κωμικός για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη σκηνή υπήρξε ένταση, με το κοινό να παίρνει το μέρος του κωμικού και τα πνεύματα να ηρεμούν λίγο αργότερα με την αποχώρηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, αλλά και της παρέας της. Το σκηνικό καταγράφηκε από πολλούς θεατές της παράστασης και αναρτήθηκε στα social media.

Να καταδικάσει την συμπεριφορά της Σάσας Σταμάτη, που συνοδεία ανδρών διέκοψε την σατιρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, έσπευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε tweet του, ο Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα ενέργεια.

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.