Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς σχολίασαν οι αστυνομικοί το sms του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (ΦΩΤΟ)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς σχολίασαν οι αστυνομικοί το sms του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (ΦΩΤΟ)

Ένα μήνυμα που στόχο είναι να εμψυχώσει το προσωπικό της Αστυνομίας που μετά τον Έβρο βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή μίας μάχης, ώστε να διασφαλιστεί ότι τηρούνται τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Εκτελείτε το καθήκον σας με αυταπάρνηση. Βοηθάτε τους πολίτες, στηρίζετε την κοινωνία. Γι’ αυτό τιμάτε τη στολή σας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός», έγραφε το μήνυμα που απεστάλη με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 

Αστυνομικοί αναφέρουν ότι δεν θυμούνται ποτέ στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι ανάλογο από προκάτοχο του κ. Χρυσοχοΐδη. Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Υπήρχαν αρκετοί που σχολίασαν θετικά το sms του υπουργού, λέγοντας ότι σε μία δύσκολη περίοδο επιχείρησε να δείξει ότι είναι δίπλα στο προσωπικό και ότι αποτελεί προάγγελο θετικών εξελίξεων.

Κάποιοι άλλοι, βέβαια, «είδαν» αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση, σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί αξίζουν κάτι παραπάνω, αναφερόμενοι προφανώς στο έκτακτο δώρο Πάσχα που θα πάρει το υγειονομικό προσωπικό και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για «αντιπερισπασμό» απέναντι στα αιτήματα που είχαν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα για έμπρακτη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έγινε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη με την εγκληματικότητα, στον Έβρο, όσο και στην τήρηση των μέτρων για την πανδημία.