Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πολύ... αλμυρός ο λογαριασμός για τον ιδιοκτήτη ταβέρνας που έβγαλε τραπέζια στο... κύμα

Τι να σκεφτόταν άραγε ένας 49χρονος στον Βόλο όταν αποφάσισε εν μέσω καραντίνας και περιοριστικών μέτρων να ανοίξει την ταβέρνα του και να δεχτεί κόσμο;

Ό,τι και να σκεφτόταν, το μετανιώνει πολύ πικρά, γιατί τον συνέλαβαν και θα πληρώσει πρόστιμο.

Το ίδιο ισχύει και για τους πέντε πελάτες που «έσπασαν» την καραντίνα, πήγαν στην ταβέρνα, κάθισαν, παρήγγειλαν και άρχισαν να τρώνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο βιαστικός 49χρονος έχει ταβέρνα σε παραθαλάσσιο προάστιο του Βόλου. Αποφάσισε να ανοίξει το μαγαζί του, παραβιάζοντας κάθε μέτρο απαγόρευσης που έχει επιβληθεί λόγω κορονοϊού. Και την απαγόρευση κυκλοφορίας και την εντολή να μείνουν κλειστές ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες κτλ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το εν λόγω περιστατικό και όταν έφτασαν στο Μαλάκι οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, στον περιβάλλοντα χώρο της ταβέρνας υπήρχαν πέντε πελάτες, οι οποίοι είχαν σερβιριστεί και έτρωγαν κανονικά.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των πέντε πελατών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση μέτρων κυκλοφορίας.

Στον Βόλο γενικότερα συνεχίστηκαν οι έλεγχοι. Συνολικά ελέγχθηκαν 365 περιπτώσεις από δυνάμεις της Αστυνομίας από χθες μέχρι και σήμερα το πρωί και διαπιστώθηκαν 16 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 9 για πεζούς και οι 6 για οδηγούς οχημάτων που δεν είχαν βεβαίωση μετακίνησης.