Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Mad Clip: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του τρεις μήνες από τον θάνατό του (ΦΩΤΟ)

Mad Clip: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του τρεις μήνες από τον θάνατό του (ΦΩΤΟ)

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη.

Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, η Κατερίνα, με την οποία ο ράπερ είχε ένα σύντομο ειδύλλιο, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου. Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Madclip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter. Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά. Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ήξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν» έγραψε η Κατερίνα, η οποία ανέβασε παράλληλα μια κοινή της φωτογραφία με τον Mad Clip.