Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ράδιο Αρβύλα: Η απόφαση-έκπληξη του Αντώνη Κανάκη για τον Σωτήρη Καλυβάτση

Ράδιο Αρβύλα: Η απόφαση-έκπληξη του Αντώνη Κανάκη για τον Σωτήρη Καλυβάτση

Για πολλά χρόνια ο Αντώνης Κανάκης δεν είχε αναφερθεί στο όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση, τόσο στις εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, όσο και στις συνεντεύξεις του.

Ο πρώην συνεργάτης του στο «ΑΜΑΝ» δεν αναφερόταν ποτέ μετά το επαγγελματικό διαζύγιο των δύο πλευρών, το οποίο έφερε τον Σωτήρη Καλυβάτση στην Αθήνα και τον Αντώνη Κανάκη να παραμένει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίζει τηλεοπτικά με το «Ράδιο Αρβύλα».

Στην πρεμιέρα, όμως, του νέου «Βινυλίου» έγινε ύστερα από πολύ καιρό αναφορά στον Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά και στα χρόνια που μαζί γύριζαν το «ΑΜΑΝ» και αργότερα το «ΑΜΑΝ τα Καθάρματα».

«Ήταν ένα πρόγραμμα που είχε απαιτητικά γυρίσματα. Κάθε εβδομάδα μπαίναμε στα σπίτια των τηλεθεατών για γυρίσματα. Μπορεί να έχουμε μπει και στο 60% των σπιτιών αυτής της χώρας και ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Μας άνοιγαν με χαρά την πόρτα τους για να κάνουν μέσα στα σπίτια τους οι ΑΜΑΝ γυρίσματα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε τότε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ τα βίντεο από την αγαπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 «έρεαν» άφθονα.