Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με τον θάνατο του δημοσιογράφου Αναστάση Δαφνή που έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια ασχολήθηκε η εκπομπή «Μαζί σου». Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και φίλη και δασκάλα του άτυχου Αναστάση.  Η Μάγδα εί

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει η Μάγδα Τσέγκου για τον γολγοθά του αδικοχαμένου Αναστάση Δαφνή στο νοσοκομείο

Με τον θάνατο του δημοσιογράφου Αναστάση Δαφνή που έφυγε χθες το πρωί από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια ασχολήθηκε η εκπομπή «Μαζί σου». Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και φίλη και δασκάλα του άτυχου Αναστάση.

Η Μάγδα είπε πως όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι του ο νεαρός δημοσιογράφος και πως μετά βρέθηκε στο νοσοκομείο εν μέσω κορονοϊού, παλεύοντας για 77 μέρες για τη ζωή του, και κάνοντας 14 χειρουργεία. Η Μάγδα αποκάλυψε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα του η μητέρα του κ. Λίτσα αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 5 χρόνια.

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του. Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί» είπε η Μάγδα Τσέγκου στην Τατιάνα.

«Ας σεβαστούμε την επιθυμία της μητέρας του που πενθεί» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο: