Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
SURVIVOR

Survivor Spoiler: «Βόμβα» στην αποχώρηση

Μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα του Survivor All Star, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι δυο ομάδες λοιπόν, μπαίνουν με πάθος και τα δίνουν όλα στον δεύτερο αγώνα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια φέρνει αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να υποστηρίζουν πως ο Τάκης τραυματίστηκε επίτηδες και με αποτέλεσμα να μη δέχονται να συνεχίσουν το παιχνίδι, αν δεν κερδίσουν πέναλτι.

Η ένταση που δημιουργείται μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor οδηγεί στη διακοπή του αγώνα. Τι θα γίνει τελικά με αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο για τους διαγωνιζόμενους; Θα συνεχιστεί ο αγώνας, ώστε να καταφέρουν να συναντήσουν τους συγγενείς τους;

Παράλληλα όμως, για έναν από τους τρεις υποψήφιους, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά το Survivor Αll Star μπορεί να τελειώσει εδώ.

Ποιος από τους τρεις παίκτες θα αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και θα ετοιμαστεί να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη; Τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, υποστηρίζουν πως ο Τάκης Καραγκούνιας είναι εκείνος που θα αποχαιρετήσει απόψε τους συμπαίκτες του στο Survivor.