Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BINTEO: «Λύγισε» στο «MasterChef» - Η άγνωστη ιστορία της Μαρίας Μπέη

BINTEO: «Λύγισε» στο «MasterChef» - Η άγνωστη ιστορία της Μαρίας Μπέη

Μια ευάλωτη και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Μαρία Μπέη στο «MasterChef» στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Για ποιο λόγο, όμως, η όμορφη διαγωνιζόμενη δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής;

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το Τεστ Δημιουργικότητα βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία Μπέη μίλησε στην κάμερα του «MasterChef» σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας”.

“Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε. Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω” συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.