Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξενερώσει και απαιτούνται αποφάσεις που θα καθορίσουν το αύριο της ομάδας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξενερώσει και απαιτούνται αποφάσεις που θα καθορίσουν το αύριο της ομάδας

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε μετά το τέλος του δήθεν ντέρμπι στη Λεωφόρο. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Τον πείραξε πολύ η κακή εμφάνιση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι και γι’ αυτό χθες ζήτησε από τους παίκτες του να το συζητήσουν.

Αυτό που είδαμε δεν ήταν Ολυμπιακός. Όσο και ντεφορμέ να είναι δεν μπορεί μια ομάδα με το όνομα, τη φανέλα, την ποιότητα, τη δυναμική του Ολυμπιακού να αδυνατεί να κάνει μία επίθεση της προκοπής.

Δεν λέω σώνει και καλά να σκοράρει, αλλά έστω να δημιουργήσει τις όποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Δεν βλεπόταν ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς δεν είναι χαζός. Κατάλαβε ότι αρκετός κόσμος έχει ξενερώσει.

Πολλοί λένε ότι έκλεισε η, κλείνει ο κύκλος αυτής της ομάδας, άλλοι υποστηρίζουν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Πορτογάλο, άλλοι λένε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές από το πάνω ράφι και διάφορα άλλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ολυμπιακός, αν και αήττητος, δεν πείθει με την εικόνα του.

Είναι ένα πρόβλημα που σίγουρα απασχολεί τον προπονητή και τον Μαρινάκη και σαφώς θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν. Όχι μόνο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Καλά κάνει ο Ολυμπιακός και προσπαθεί να ανακαλύψει Αγκιμπού Καμαρά για να τους μοσχοπουλήσει, όμως χρειάζεται και ένας βασικός κορμός έμπειρων παικτών που να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Κι αυτό δεν θα το κάνεις με παίκτες που κολλάνε τα τελευταία ένσημα, αλλά με ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας (27, 28 χρόνων) που θα έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες.

Το θέμα δεν είναι απλό. Σηκώνει μεγάλη κουβέντα και απαιτούνται αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν μία διαφορετική προσέγγιση στην ενίσχυση της ομάδας.

Μιλάμε για μία τελείως διαφορετική οργάνωση και προγραμματισμό. Κι εννοείται ότι οι προτεραιότητες θα αλλάξουν.

Τα πάντα, όμως, θα αρχίσουν όταν ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.