Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Είμαστε όλοι συνένοχοι όσο επιτρέπουμε να ακούγονται εμετικά συνθήματα στην Τούμπα για τον Αλκη

Είμαστε όλοι συνένοχοι όσο επιτρέπουμε να ακούγονται εμετικά συνθήματα στην Τούμπα για τον Αλκη

Το αναδείξαμε στο filathlos.gr και αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναφέρομαι στο εμετικό σύνθημα μερίδας οργανωμένων του ΠΑΟΚ για τον Αλκη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Αρη.

Προφανώς μιλάμε για άτομα που δεν έχουν τίποτα μέσα στο κεφάλι τους και απαξιώ ακόμα και να τους χαρακτηρίσω.

Δεν γίνεται, όμως, ο κόσμος και ο επίσημος ΠΑΟΚ απλά να παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει. Σε αυτά τα άτομα δεν τους αξίζει να έχουν θέση στα γήπεδα.

Κι αν ο ΠΑΟΚ έχει τη δικαιολογία ότι εκείνη την ώρα δεν πρέπει να παρέμβει για να μη γίνει χαμός με το σύνολο των οργανωμένων, ας πράξει το αυτονόητο. Να τους απαγορεύσει την είσοδο στην Τούμπα. Τους ξέρει, άλλωστε.

Το θέμα είναι να θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέπει στους λίγους να εκθέτουν τους πολλούς.

Ο κόσμος του Δικεφάλου είναι αηδιασμένος με αυτή την τραγική ιστορία. Δεν ανέχεται να ακούει συνέχεια τη λέξη «δολοφόνοι».

 Κι όσο αυτοί οι τύποι συνεχίζουν τα συνθήματα και τις προκλήσεις τόσο θα λερώνεται το όνομα του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι αστείο. Ούτε να το πάμε στα νεανικά και ανώριμα μυαλά. Ξέρουν τι φωνάζουν και πότε. Σου σηκώνεται η τρίχα να το ακούς η, να βλέπεις ανάλογα πανό. Είναι η ντροπή της ντροπής.

 Ο ΠΑΟΚ, οι ίδιοι οι συνδεσμίτες, αυτοί που διαφωνούν και οφείλουν να τοποθετηθούν με πράξεις, ο κόσμος και το συντεταγμένο κράτος οφείλει να εξαφανίσει εδώ και τώρα αυτό το κακό. Να το κόψει από τη ρίζα του. Όσο πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα είμαστε όλοι συνένοχοι σ’ ένα διαρκές έγκλημα που φουντώνει το μίσος και τη βία.