Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση με την Εύα Αντωνοπούλου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ (ΦΩΤΟ)

Η Εύα Αντωνοπούλου παρουσίασε χθες 31/5 το τελευταίο μεσημβρινό δελτίο του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, το κανάλι και τους συναδέλφους της αφού αποχώρησε από τον σταθμό μετά από 15 χρόνια συνεργασίας.

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, τεχνικούς, δημοσιογράφους, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Λένα Φλυτζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε η Εύα Αντωνοπούλου.

Η Σία Κοσιώνη θέλοντας να αποχαιρετήσει την επί χρόνια συνάδελφο της Εύα Αντωνοπούλου, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Και γελάσαμε και κλάψαμε… Καλή συνέχεια στο ταξίδι Ευάκι», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για την Εύα Αντωνοπούλου: