Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Καρφιά» Κασιμίρο για Προμηθέα: «Δεν έφυγα για αγωνιστικούς λόγους»

«Καρφιά» Κασιμίρο για Προμηθέα: «Δεν έφυγα για αγωνιστικούς λόγους»

Ο Λουίς Κασιμίρο μίλησε για την σύντομη παρουσία του στον Προμηθέα και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν αποχώρησε για αγωνιστικούς λόγους.

Ο έμπειρος τεχνικός, που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα, μίλησε στην Mundo Deportivo και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί παίξαμε στον τελικό του Σούπερ Καπ και ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Στο Eurocup χάσαμε δύσκολα από Βαλένθια και Γκραν Κανάρια και δεν ήμασταν καλοί στην Γαλλία. Οι λόγοι δεν είναι αθλητικοί, υπάρχουν τομείς στους οποίους έχουμε διαφορετικά κριτήρια με το κλαμπ και δεν είμαι ένας προπονητής που επηρεάζεται. Είναι η πρώτη φορά που απολύομαι από ομάδα σε καλή κατάσταση».

Επιπρόσθετα, σημείωσε: «Δεν μπλέχτηκαν ποτέ στην δουλειά μου, αλλά τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιδιωτική σφαίρα της σχέσης μου με το κλαμπ. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ήταν σαν μία παθιασμένη αγάπη: Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να με πείσουν, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για το μπάτζετ και τους στόχους, ανέφερε: «Δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη κατεύθυνση. Μου είπαν απλά "θέλουμε να βελτιωθούμε". Ήξερα ότι ήθελαν να "κυνηγήσουν" το Eurocup. Όσο για το μπάτζετ; Μιλάμε για 1.200.000 ευρώ, που είναι περίπου στον μέσο όρο στην Ελλάδα. Το κλαμπ δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά κάνει σωστά την δουλειά και έχει δώσει έμφαση στις ακαδημίες».