Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
86541

Η απάντηση της Στεφανίδη μετά τις αντιδράσεις σε όσα είπε για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)

“Φωτιά” πήρε το twitter το τελευταίο 24ωρο μετά τις αναρτήσεις που έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Μαρία Σάκκαρη που αναδείχθηκαν από τον ΠΣΑΤ κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς.

“Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);” έγραψε αρχικά το απόγευμα της Παρασκευής η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ που κατέταξε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ πάνω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.

Ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις και σχόλια, με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά σε πολλά από αυτά. Κάποια στιγμή, χρήστης του twitter της έγραψε: “Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου. Η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου, γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα”.

“Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού” απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία βέβαια νωρίτερα, απαντώντας σε άλλον χρήστη, που απορούσε με τη βράβευση της Ελληνίδας τενίστριας και όχι με αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχε σχολιάσει: “Μην ξεχνάς ότι η Σάκκαρη αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως. Σε ένα άθλημα που δεν ασχολούνται με τους Ολυμπιακούς, ήρθε κι έπαιξε και ας μην πήγε όσο καλά ήθελε”.

Σήμερα, βλέποντας ότι το θέμα πήρε διαστάσεις, με τα σχόλια να πέφτουν “βροχή”, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε νέα ανάρτηση. “Αυτό που ό,τι πεις στο twitter γίνεται πολιτικό, ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι, από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα” έγραψε εμφανώς ενοχλημένη.

8