Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαρεντζάκης: «Οι αρχές της ομάδας μας παραμένουν ίδιες»

Λαρεντζάκης: «Οι αρχές της ομάδας μας παραμένουν ίδιες»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Μακάμπι για το ταμείο της ομάδας του σε αυτό το τουρνουά, αλλά και για την φιλοσοφία των «ερυθρολεύκων» μετά τις αποχωρήσεις των Σλούκα και Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ταμείο του Ολυμπιακού σε αυτό το τουρνουά: «Σίγουρα ήταν τα πρώτα φιλικά που είμασταν όλοι μαζί. Έλειπε ο Φαλ, έλειπε ο Μακίσικ, πάντα στόχος μας είναι η άμυνα, ξεκινάμε από εκεί και δουλεύουμε καθημερινά. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά όλοι μαζί σε αυτά τα δύο ματς. Η ομάδα πάνω-κάτω είναι η ίδια, Όλα τα παιδιά πρέπει να μπουν στην φιλοσοφία της ομάδας. Αν και δεν έχουμε πολύ χρόνο τη ερχομένη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι».

Για την φιλοσοφία του Ολυμπιακού μετά τις αποχωρήσεις Σλουκά και Βεζένκοφ: «Όχι δεν θα αλλάξει κάτι, η ομάδα και η φιλοσοφία της είναι ίδια. Τα πρόσωπα είναι διαφορετικά, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Οι βάσεις και οι αρχές μας είναι ίδιες. Έχουμε σαν φιλοσοφία να ξεκινάμε πάντα από την άμυνα και στην επίθεση θα βρούμε ρυθμό μέσα από το ομαδικό παιχνίδι»