Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτζώκας

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαρτζώκας: «Έχω πολύ καλό προαίσθημα γι’ αυτήν την ομάδα»

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό έκανε η EuroLeague, με την διοργανώτρια Αρχή να θυμίζει σε ολόκληρη την Ευρώπη τα επιτεύγματα του. 

Στο θέμα που δημιούργησε η διοργανώτρια Αρχή για τους Πειραιώτες φιλοξενούνται δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και των Γιώργου Πρίντεζη και Σάσα Βεζένκοφ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις σπουδαίες επιτυχίες που είχε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια και τόνισε ότι έχει καλό προαίσθημα για τη φετινή ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο καταξιωμένα κλαμπ στην EuroLeague. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίσαμε δύο τίτλους και είχαμε άλλες δύο συμμετοχές σε τελικούς. Θα θέλαμε να βρεθούμε και πάλι στην ίδια θέση, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Χρειάζονται πολλά πράγματα. Πολύ καλή χημεία, ταλέντο, εργατικότητα από όλους και τύχη. Δεν είναι εύκολο να βρεις τους ίδιους ηγέτες, εργάτες, αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα για αυτήν την ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει πρόοδος και νομίζω πως οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ο Γιώργος Πρίντεζης, είπε: «Έχουμε πολλούς παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι λίγοι οι νεοφερμένοι, που ήδη προσαρμόστηκαν και ξέρουν τους ρόλους τους. Οι περισσότεροι ξέρουν τι θέλει ο προπονητής, ο ίδιος μας γνωρίζει, οπότε είμαστε αισιόδοξοι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Με δουλειά και με την ενίσχυση που είχαμε το καλοκαίρι, μπορούμε να πετύχουμε».

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοφ, υπογράμμισε: «Ξέρω πως είναι «κλισέ» αλλά αυτό που κοιτάζουμε είναι το επόμενο παιχνίδι και να φέρνουμε νίκες. Αυτό θέλει η ομάδα, αυτό θέλουν οι φίλαθλοι. Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε καθημερινά και στο τέλος να πάμε για το μεγάλο μας».

Δείτε το βίντεο: