Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

EuroLeague: Οι επτά συστάσεις προς τους φιλάθλους για το Final 4

Η EuroLeague κι οι τέσσερις φιναλίστ (Ολυμπιακός, Έφες, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με αποδέκτες τους χιλιάδες φιλάθλους που θα πάνε στο Βελιγράδι και πιο συγκεκριμένα στη «Stark Arena» για το Final 4 (19-21/5).

Οι επτά οδηγίες-συστάσεις έχουν ως εξής:

1. Αφιχθείτε νωρίς στην αρένα, έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτή στην ώρα σας για να ζητωκραυγάσετε για την ομάδα σας. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες και 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

2. Ακολουθείτε όλες τις οδηγίες των διοργανωτών και των τοπικών αρχών για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στην αρένα.

3. Μείνετε στις θέσεις σας για τους αγώνες και για την τελετή απονομής των τροπαίων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία από τις ενέργειες στο γήπεδο. Η μετακίνηση εκτός των καθορισμένων περιοχών δεν επιτρέπεται και εάν δεν ακολουθείτε τις συστάσεις του προσωπικού της αρένας, μπορεί να κληθείτε να εγκαταλείψετε το γήπεδο και να αναφερθείτε στις τοπικές αρχές.

4. Έχετε μια καλή συμπεριφορά, διασκεδάστε με επευφημίες για την ομάδα σας με ευχάριστο και σεβαστό τρόπο. Οποιεσδήποτε προσβλητικές πράξεις ή μηνύματα μπορεί να οδηγήσουν τον “δράστη” να κληθεί να εγκαταλείψει την αρένα και να αναφερθεί στις τοπικές αρχές.

5. Μην φέρετε σημαίες μεγαλύτερες από 2τμ., δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.

6. Μην φέρετε πυροτεχνήματα, δεν επιτρέπονται από τον σερβικό νόμο.

7. Μην έρθετε στο Final 4 αν δεν έχετε εισιτήριο για να μπείτε στην αρένα.

Ενθαρρύνουμε όλους τους λάτρεις του μπάσκετ, που ταξιδεύουν, να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον κώδικα συμπεριφοράς in-Arena, καθώς και τις συχνές ερωτήσεις.