Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013»

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013»

Τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαν οι παίκτες του στο Final Four του 2013 βλέπει στην ομάδα του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μίλησε πριν από την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για το Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Για το Final Four του Βελιγραδίου: «Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη την χρονιά. Να απολαύσουμε αυτό το γεγονός, που είναι πολύ σημαντικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους μας και θα πρέπει να το χαρούμε. Βέβαια, αν χάνεις, δεν το χαίρεσαι όπως πρέπει».

- Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να δώσουμε τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες μου. Έχω να πω ότι θα κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε, αναλογιζόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράμε και το μέγεθος του συλλόγου. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

- Για τις ομοιότητες με το 2013: «Διάβασα σε μια ανάλυση ότι έχουμε τους λιγότερους παίκτες που έχουν την εμπειρία σε Final Four. Πάντα η πρώτη εμπειρία σου δημιουργεί ένα σοκ γιατί είσαι στο επίκεντρο και πρέπει να το διαχειριστείς αυτό. Κάνουμε μια προσπάθεια σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους παίκτες να εξηγήσουμε στα παιδιά πως έχει η κατάσταση. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013».