Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σλούκας: «Η πρώτη θέση δεν μας αγχώνει»

Σλούκας: «Η πρώτη θέση δεν μας αγχώνει»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (27/01, 21:30) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», για την 21η στροφή της Euroleague.

Στο πλαίσιο της media day των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Σλούκας, μίλησε για την ποιότητα της Μακάμπι, αλλά και στο τί θα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες ώστε να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς, ενώ, αναφέρθηκε και στη σημαντική παρουσία των φιλάθλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Είπαμε πως τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Είμαστε στη μέση της διοργάνωσης αυτή τη στιγμή. Είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δε μας πτοεί, ούτε μας αγχώνει παραπάνω. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είναι ένα ακόμα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα, με τη Μακάμπι. Προσωπικά θυμάμαι το παιχνίδι εκεί, που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι 40 λεπτά».

Για τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό, ότι ο Ολυμπιακός είτε πάει σε παιχνίδι υψηλού σκορ, είτε πάει σε παιχνίδι χαμηλού σκορ, παίρνει αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι όπως είπα. Η άμυνά μας είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας και πρέπει να συνεχίσουμε και μαζί με τον κόσμο, να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ποιότητα της Μακάμπι: «Γενικά σε όλες τις θέσεις είναι πλήρης. Και στο πέντε έχει καλούς παίκτες και στο τρία. Είναι γενικά μια καλά δεμένη ομάδα, η οποία παλεύει και αυτή για να μπει στα play off. Οπότε, είναι θεωρητικά επικίνδυνη για να μας κάνει ζημιά εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».