Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

«Μεγάλη πρόταση της Γουέστ Χαμ για Φορτούνη»!

Βάσει πληροφοριών από την Αγγλία, δεν υπάρχει απλά «ζεστό» ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, αλλά έχει κατατεθεί και πρόταση στους ερυθρόλευκους!

Η προσφορά, που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν είναι καθόλα αδιάφορη, έστω κι αν δεν καλύπτει στο 100% τα «θέλω» των Πειραιωτών.

Τα χρήματα που φέρονται να έχουν ρίξει στο τραπέζι οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας, στην οποία κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο πρώην τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων Μάριο Ουσίγιος, αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, αναμένεται απάντηση προς τους Λονδρέζους, σε μία περίοδο μάλιστα που είναι ανοιχτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φορτούνη, δεδομένου ότι η υπάρχουσα συμφωνία του 27χρονου μεσοεπιθετικού με τους Πειραιώτες εκπνέει το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός για τον Φορτούνη είχε και πέρυσι προτάσεις από την Τουρκία. Τα χρήματα που έρχονταν από τη γειτονική χώρα για τον διεθνή Έλληνα άσο ανέρχονταν στα 7 με 8 εκατομμύρια και είχαν απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.