Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιαννακόπουλος: «Πάντα είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό, φέτος έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση»

Γιαννακόπουλος: «Πάντα είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό, φέτος έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αποκλειστικές δηλώσεις του στο ACTION24 αναφέρθηκε στην επένδυση που έχει γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό, στους στόχους αλλά και στα έργα που γίνονται στο ΟΑΚΑ.

"Είναι ένα τουρνουά που τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και θέλουμε πάντα έχουμε το ψηλότερο επίπεδο. Η Παρτίζαν ήταν η καλύτερη ομάδα πέρυσι στη Euroleague, έγιναν αυτά με τη Ρεάλ και δεν κατάφερε να πάει στο Final-4.

Η Εφές έχει πάρει δύο Euroleague τα τελευταία τρία χρόνια και η Μπάγερν προσπαθεί να κάνει το ριστάρτ. Ομάδες υψηλού επιπέδου, έχουμε επανέλθει και εμείς στο ψηλότερο σκαλοπάτι και εύχομαι να γίνουν ωραία ματς".

Η μεγαλύτερη μεταγραφή είναι η δική σας επιστροφή και η επένδυση τη φετινή σεζόν;

"Δεν θα συμφωνήσω. Εγώ και η οικογένεια μου διαχρονικά είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες φορές λιγότερο. Τυχαίνει φέτος να είναι μια από τις χρονιές που έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση".

Με τι θα είστε ευχαριστημένος;

"Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ να έρχεται ο κόσμος με τις οικογένειες του, να χαίρεται και να φεύγει με προσμονή και να μετράει την ώρα για να έρθει ξανά στο γήπεδο. Αν έρθουν και οι επιτυχίες οι αγωνιστικές και μπορέσουμε να πάμε στο Final-4 ή να σηκώσουμε την μεγάλη κούπα θα χαρούμε πάρα πολύ".

Κάνετε και πολλά έργα στο ΟΑΚΑ;

"Δυστυχώς η πολιτεία δεν είχε διατηρήσει το γήπεδο στην κατάταστη που θα έπρεπε. Φέτος θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουν γίνει. Αλλάζουμε ύδρευση, σωληνώσεις, καλοριφέρ και κάποιες ενέργειες εντός του γηπέδου. Το πραγματικό λίφτινγκ θα γίνει του χρόνου ώστε την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα γήπεδο που θα χαιρόμαστε".