Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι συμβαίνει με Ινσούα, Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη

Τι συμβαίνει με Ινσούα, Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό

Τις ανανεώσεις των παικτών που υπολογίζουν για την επόμενη μέρα «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό, με τον Εμανουέλ Ινσούα να είναι ένας από αυτούς.

Οι δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από θετικές στη συνέχιση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι του 2020, με τις συζητήσεις να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Από τη μία, ο ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει δεθεί με την ομάδα, απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και την Αθήνα και δεν είναι αδιάφορος στο ενδεχόμενο να αποτελέσει έναν από τους «πυλώνες» του νεανικού Παναθηναϊκού.

Και οι πράσινοι με τη σειρά τους, όμως, θέλουν τον Ινσούα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με πάθος και ποιότητα, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα ακραία μπακ του πρωταθλήματος.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες ανησυχίες από μέρος του Αργεντινού, τις οποίες ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να κάμψει. Αυτές έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί για την καταβολή των μισθών, με τον Ινσούα να ανησυχεί για αυτό το ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, πρόταση έχει κατατεθεί και στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, προκειμένου αν κάποια στιγμή κατατεθεί πρόταση για την απόκτησή του, το τριφύλλι να έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού και με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Η πρώτη πρόταση των πράσινων κατατέθηκε χθες και σε αυτήν δεν προβλέπεται ρήτρα, κάτι που ενδεχομένως αλλάξει στην πορεία των συζητήσεων.