Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΙΟΥΔΗΣ

Διούδης: "Πιστεύαμε στην ανατροπή"

Την πίστη που είχε πως ο Παναθηναϊκός θα έκανε τη μεγάλη ανατροπή εξέφρασε ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ σημείωσε πως άπαντες μέσα στην ομάδα είναι ενωμένοι και πως παλεύουν σαν μία… γροθιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, θέλω να σταθώ στην ομαδική εικόνα. Κάναμε καταπληκτική δουλειά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και στο πρώτο ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάπου μας στράβωσε το παιχνίδι και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στην επανάληψη παίξαμε με ψυχή.

Είναι μεγάλη τιμή τα λόγια του προπονητή μου, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Πίστευα στην ανατροπή. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσπαθούσα να αφυπνίσω τους συμπαίκτες μου και να τους πω ότι ήμασταν ακόμα στο παιχνίδι, κάτι που μας είπε και ο προπονητής. Στο ημίχρονο μας τόνισε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή και όταν το πιστεύει ο προπονητής, οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο με καλύτερη ψυχολογία.

Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και οι προπονήσεις τελευταία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να παλεύουμε σαν γροθιά.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Θέλουμε να ξαναγίνουμε μια γροθιά με τον κόσμο, μόνο μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά.

Δεν πρέπει να κοιτάζουμε πολύ μακριά, πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους. Να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι το τελευταίο και να δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει”.