Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Παρουσίασε τη νέα του φανέλα ο Πανιώνιος

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Παρουσίασε τη νέα του φανέλα ο Πανιώνιος

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα σε μαγαζί της Γλυφάδας, οι άνθρωποι του μπασκετικού Πανιωνίου αποκάλυψαν τη νέα φανέλα της ομάδας.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν το ρόστερ τους, αλλά και τον χρυσό χορηγό τους.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση:

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος (πρόεδρος ΚΑΕ Πανιώνιος): «Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε σήμερα μαζί μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου, Κώστα που μας έκανε την τιμή να είναι χορηγός στην ομάδα μας και να πορευτούμε μαζί για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μία συνεργασία η οποία θα ωφελήσει και την ομάδα και τον χορηγό μας, αυτό το πανέμορφο εστιατόριο. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε την τιμή να είστε σήμερα μαζί μας. Δεν θέλω να πω πολλά για την καινούρια χρονιά.

Με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων – και όταν λέω όλων εννοώ πρώτα των φιλάθλων – αλλά και των χορηγών των οποίων η βοήθεια είναι πολύ σημαντική, θα καταφέρουμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας. Υγεία να υπάρχει κυρίως στο αγωνιστικό τμήμα, τύχη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Κώστας Κατσιώτης (ιδιοκτήτης): «Είναι μεγάλη τιμή για το “Su Casa” να υποδεχόμαστε σήμερα την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου, με την οποία έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας, τους δημοσιογράφους και όλους τους καλεσμένους μας. Θα είμαστε αρωγός στην ομάδα του Πανιωνίου για ό,τι χρειαστεί για τη σεζόν 2019/2020».

Γιάννης Λίβανος (προπονητής Πανιωνίου): «Λέω κάθε φορά ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ όμορφο να εκπροσωπώ την ομάδα του Πανιωνίου. Είναι ιδιαίτερη τιμή και πολύ όμορφο να είμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που στηρίζουν όλο αυτό το εγχείρημα που γίνεται φέτος. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κατσιώτη ο οποίος είναι κοντά μας και τον κ. Πολυδώρου.

Είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μας και είμαστε εδώ σε έναν πολύ ωραίο χώρο. Ως ομάδα απολαμβάνουμε τις στιγμές εδώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να είμαστε γεροί όπως είπε και ο πρόεδρος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, όταν έχουμε την υποστήριξη ανθρώπων όπως ο κ. Κατσιώτης».