Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βεργίνης

Βεργίνης: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας»

Στις προσπάθειες του στο να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και στο έδαφος που χάθηκε λόγω της σύντομης προετοιμασίας εστιάζει ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από πολλά χρόνια το πρώτο τζάμπολ της νέας μπασκετικής χρονιάς γίνεται τόσο νωρίς.Το Σάββατο δίνουμε με την ομάδα μου το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την σεζόν 2019-2020, ξεκινώντας από μια αναμέτρηση εκτός έδρας τον "μαραθώνιο" της χρονιάς. Αντίπαλός μας ο Κολοσσός Ρόδου, μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και σκληρή τόσο στο αμυντικό, όσο και επιθετικό της παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο μας.

Εμείς από την πλευρά μας μετά από μια, θα την χαρακτήριζα, περίεργη προετοιμασία, μιας και δεν είναι πολλές οι μέρες που είμαστε όλοι μαζί οι παίκτες στο γήπεδο, καλούμαστε να φανούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, τόσο στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, όσον αφορά την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός από το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας, που είμαστε αναγκασμένοι να καλύψουμε, πρέπει να... ξεπεράσουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την ομάδα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, γι'αυτό και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι, για να βοηθήσουν όπου τους ζητηθεί.

Παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι!

Καλή μπασκετική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι φέτος τα γήπεδα να πλημμυρίσουν από κόσμο.»