Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
PAOK

Oι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το 2016

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετάει το 2015 και υποδέχεται τη νέα χρονιά, η οποία είναι ιδιαίτερη για τον Δικέφαλο καθώς θα εορταστούν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

 

«Αποχαιρετάμε το 2015 και υποδεχόμαστε μια σπουδαία και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη για την ιστορία του ΠΑΟΚ χρονιά, το 2016.

 

Ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

 

Κατά τη διάρκεια του επετειακού έτους, ο σύλλογος στο σύνολό του έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων αντάξιων της ιστορίας του ΠΑΟΚ και όλων φίλων του που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Ιβάν Σαββίδης με το μήνυμά του στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είχε σημειώσει ότι «είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον» και πάνω σε αυτόν τον άξονα θα κινηθεί ο σύλλογος καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016», ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.