Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μακ

Θέλει Μακ η Γαλατά

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ρόμπερτ Μακ με τον ΠΑΟΚ και την εθνική Σλοβακίας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

 

Όπως αποκάλυψε η τουρκική αθλητική εφημερίδα Fotomaç, στην έκδοση της 1ης Ιανουαρίου, ο Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ και ο Αρκάντιους Μιλίκ του Άγιαξ είναι τα δύο ονόματα, τα οποία ξεχωρίζουν από τη λίστα που παρέδωσε στη διοίκηση της Γαλατασαράι ο Ντενιζλί.

 

Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ. Στο δημοσίευμα υπάρχει ανάλυση της φετινής πορείας του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο τρόπος και οι θέσεις που αγωνίζεται,  αλλά και γύρω από το συμβόλαιο του «με την χρηματιστηριακή αξία του να είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιο του να λήγει τον Ιούνιο του 2017».

 

Στον ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια, ότι δεν έχουν κάνει καμία σοβαρή κουβέντα το τελευταίο διάστημα για την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου με τον φορμαρισμένο Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας σε περίπτωση, που υπάρξει επίσημη πρόταση αγοράς από την Γαλατασαράι.