Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

Δούκας για Δημάτο: «Αναφέρεται στο πνίξιμο του Κύρκου με το κασκόλ;»

Ο Λευτέρης Δούκας απάντησε στο σχόλιο του Ανδρέα Δημάτου και τις αναφορές για τον «σεβασμό στη δικαιοσύνη» που πρέπει να επιδείξει ο ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σε νέα τοποθέτησή του μίλησε για παλαιότερες υποθέσεις, όπως εκείνη με τον Κύρκο, τον Μελισσανίδη και το κασκόλ και εκτόξευσε «πυρά» στον ομόλογό του στην ΑΕΚ για τα όσα ανέφερε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δούκας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Διάβασα απάντηση του Ανδρέα Δημάτου στην ανάρτηση μου, περί του δικαστή-υπουργού.
Αναφέρθηκε σε «σεβασμό δικαστικών αποφάσεων και ξεκάθαρη ετυμηγορία επιτροπών στελεχωμένων με τακτικούς δικαστές, καθώς και υποθέσεις που κρίθηκαν αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη».
Την επόμενη φορά ας γίνει πιο συγκεκριμένος, ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις για το θέμα που αναφέρεται.
Εικάζω πως αφορά την αθώωση για το πνίξιμο του Κύρκου με το κασκόλ, που προήλθε από ετεροχρονισμένη επιστολή του τελευταίου.
Με την...πρωτογενή απειλή να είναι τόσο ευγενικά διατυπωμένη, ο καθένας μπορεί να φανταστεί, τι μεσολάβησε μέχρι να συνταχθεί η διάψευση.
Σε περίπτωση πάντως που είχα ως στόχο να καταπιαστώ με δικαστικές αποφάσεις, θα μπορούσα να βρω ουκ ολίγες και μάλιστα τελεσίδικες.
Τότε ήταν που θα μπαίναμε σε άλλα μονοπάτια (και μάλιστα δύσβατα), ενθυμούμενοι υποθέσεις που επί δυο δεκαετίες είχαν παραπεμφθεί στις καλένδες.
Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν περί σεβασμού δικαστικών αποφάσεων, είναι εκπρόσωποι ΠΑΕ, που όχι πολύ καιρό πριν, απειλούσαν δικαστές λέγοντας «ας τολμήσουν ν΄αλλάξουν απόφαση...»
ΥΓ. Για το καθεαυτό θέμα της κλήσης σε απολογία δημοσιογράφου από υπουργό έχει να κάνει κάποιο σχόλιο;
Ή μήπως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του, όπως ο υπουργός δεν πήρε είδηση για την μπούκα του εργοδότη του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ;".