Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προπόνηση με μικροπροβλήματα για τον Φερέιρα

Προπόνηση με μικροπροβλήματα στον ΠΑΟΚ

Με μικροπροβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να παραχωρεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το Σαββατοκύριακο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο, ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω μιας κάκωσης στο δάχτυλο του ποδιού ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  

Όπως έδειξαν και κατά την πρώτη διακοπή των εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής για δουλειά σε όλους τους τομείς. Οι πρώτες μέρες αφιερώνονται στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και η δεύτερη εβδομάδα περιλαμβάνει μαθήματα τακτικής, ενόψει και του επικείμενου αγώνα.

Την Παρασκευή (11.10) οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο αφιερωμένο στον τομέα της φυσικής κατάστασης με αλλά και χωρίς μπάλα. 

Πρώτα εμπόδια και τρεξίματα, μετά παιχνίδια κατοχής και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω μία κάκωσης στο δάχτυλο του ποδιού και έκανε πρόγραμμα υψηλής έντασης, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι ο Λάζαρος Λάμπρου λόγω ενοχλήσεων. 

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία.

Το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό τμήμα έχει ρεπό και αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.