Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαδόπουλος: «Πολύ σημαντική νίκη για την πορεία μας στα προκριματικά»

Παπαδόπουλος: «Πολύ σημαντική νίκη για την πορεία μας στα προκριματικά»

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα, ήταν ο προπονητής της Eθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ανδόρα, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του EURO 2025.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά το πάθος, τη διάθεση και τη νοοτροπία νικητή που έδειξαν όλα τα παιδιά σήμερα.

Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ αλλά αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί που πήραμε. Το πιο σημαντικό στοιχείο που είδα σήμερα είναι η υπομονή και η πίστη στο αγωνιστικό πλάνο που είχαν τα παιδιά απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν για 90 λεπτά. Έτσι ήρθε και το γκολ που μας χάρισε τη νίκη και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η σημερινή επικράτηση ήταν σημαντική και για να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των μεγάλων αγώνων του Οκτωβρίου με Κροατία και Πορτογαλία. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε "ομάδα" με όλη τη σημασία της λέξης και είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα έρθει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση».