Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έτσι σχολίασαν την κλήρωσε με ΠΑΟΚ στη Μίντιλαντ

Έτσι σχολίασαν την κλήρωση με ΠΑΟΚ στη Μίντιλαντ

Δύο δύσκολα και συναρπαστικά παιχνίδια περιμένει με τον ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ σχολιάζοντας την κλήρωση.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας της UEFA. Δηλαδή λίγο κάτω από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Europa League αυτό το φθινόπωρο. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο μπορούμε να ανταγωνιστούμε», ανέφερε ο Σβεντ Γκράβερσεν και πρόσθεσε:

«Θα είναι δύο δύσκολα αλλά και συναρπαστικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ανυπομονούμε. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ο Γκράβερσεν επεσήμανε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να καταφέρει να είναι σε καλή κατάσταση στις ημέρες του αγώνα καθώς η Μίντιλαντ αυτή την στιγμή είναι σε διακοπές και θα επιστρέψει στις 6 Ιανουαρίου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Δανίας.

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις 17 Φεβρουαρίου και στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο το κλαμπ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας για να περάσουμε. Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Conference League. Φυσικά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και πλέον επικεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι», κατέληξε.