Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βίτορ Περέιρα

«Ξέσπασμα» Βίτορ Περέιρα προς τους Τούρκους ρεπόρτερ: «Δική μου ευθύνη για όλα, δεν σέβεστε τους παίκτες»

Ο  τεχνικός της Φενέρ, Βίτορ Περέιρα ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ ξέσπασε μετά από ερώτηση για τον Σαλάι και τη φάση του 1-0!

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρ για:

Την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για το ματς αυτό. Είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Παίξαμε ένα καλό ματς. Όμως το τελευταίο χρονικά ματς στο πρωτάθλημα ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα ήταν διαφορετικό εάν είχαμε Βαλέντσια, Οζίλ και Γκουστάβο. Στο τέλος και στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Να το διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα»  

Τη συνέχεια: «Πρέπει να ανακάμψουμε. Τώρα έχουμε τη συνέχεια στο Europa Conference League. Είναι αυτό που είναι. Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Για εμάς ίσως το τελευταίο δευτερόλεπτο δείχνει την έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με παίκτες του Ολυμπιακού».

Την προσέγγιση στον αγώνα και τους Σάλαι και Κιμ (φάνηκε πως η ερώτηση πήγαινε περισσότερο για τον Σάλαι και την τοποθέτησή του στη φάση του γκολ του Τικίνιο): «Σας σέβομαι. Σας σέβομαι απόλυτα. Φίλε μου πως γίνεται σε αυτό το ματς να μιλάμε για έναν παίκτη; Το λάθος ήταν στο γκολ στο τέλος. Δεν είναι λογικό. Δεν είναι πιθανό. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να το ρωτάς αυτό. Μην με ρωτάς αυτό. Δεν είναι σεβασμός για μένα, τον σύλλογο και τον παίκτη. Να σέβεστε τους παίκτες. Δουλεύουμε πολύ».

Την αλλαγή στη διάταξη (ο Περέιρα έπιασε το κεφάλι του σε απόγνωση μετά την ερώτηση): «Φίλε μου. Είναι δική μου ευθύνη. Το γκολ είναι δική μου ευθύνη. Όλα είναι δική μου ευθύνη. Τέλος».