Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΥΓΙΑΣ

Δεν μένει μακριά από το ποδόσφαιρο ο Κούγιας - Επιστρέφει στην Κόρινθο!

Δεν μένει εκτός ποδοσφαίρου ο Αλέξης Κούγιας. Μια ημέρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο γνωστός ποινικολόγος ανακοίνωσε την επιστροφή του στα διοικητικά της Κορίνθου! 

Από τη διοίκηση της ομάδας αποχώρησε οριστικά προ ημερών ο Γιώργος Πιέτρης, αλλά τα μέλη που παρέμειναν και ο Κούγιας θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση που θα τρέξουν την Κόρινθο για τη νέα σεζόν. Μάλιστα την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ με γεμάτη ατζέντα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια για την Κόρινθο:

«Κατόπιν της παραιτήσεως του κυρίου Πιέτρη από την αίτηση για τον διορισμό προσωρινής διοικήσεως στον ΠΑΣ Κόρινθος διότι δήθεν σημαντικά μέλη του ΔΣ όπως προσωπικά εγώ, ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος και ο Γιώργος Οικονόμου είχαμε παραιτηθεί από μέλη του ΔΣ ενώ στην πραγματικότητα ο μεν Κώστας Παπαγιαννόπουλος δεν παραιτήθηκε ποτέ και ο Γιώργος Οικονόμου και εγώ είχαμε παραιτηθεί μόνο από τις θέσεις του ταμία και του Προέδρου και παραμείναμε μέλη του ΔΣ, η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου λόγω της υπάρξεως 5 νόμιμων μελών στο ΔΣ έκλεισε αυτόν τον δικαστικό κύκλο αναγνωρίζοντας ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει νόμιμη διοίκηση η οποία μπορεί να συνεχίσει το έργο της».

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως την Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ με τα εξής θέματα: 
1) Ανάληψη θέσεων Προέδρου - Ταμία - Γενικού Γραμματέα 
2) Συμπλήρωση των μελών του ΔΣ ώστε να υπάρχουν 9 σύμβουλοι 
3) Διοικητική και οικονομική λογοδοσία-ενημέρωση από τους κύριους Πιέτρη, Σουφρίλα, Τριαντάφυλλο για το διάστημα που διοίκησαν το σωματείο 
4) Συνάντηση του ΔΣ με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη 
5) Καθορισμός ημερομηνίας Γενικής Συνελεύσεως Σωματείου