Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Σκασμένος» ο Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το 2-1»

«Σκασμένος» ο Γιοβάνοβιτς: «Δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το 2-1»

Ένα μεγαλύτερο και πιο ασφαλές προβάδισμα από αυτό που του δίνει το 2-1 ήθελε για τον Παναθηναϊκό από το πρώτο ματς με τον Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Νομίζω ότι δικαιούμασταν καλύτερο σκορ από το 2-1. Ξέραμε ότι δεν θα είναι ματς με πολλές φάσεις. Ο Βόλος διακρίνεται για την καλή κυκλοφορία και μπορεί κατά διαστήματα να έχει την μπάλα στα πόδια του. Το γκολ που δεχτήκαμε λειτούργησε ανασταλτικά και ήμασταν πιο προσεκτικοί ώστε να μην δεχτούμε και δεύτερο τέρμα. Το αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για τη ρεβάνς στον Βόλο», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο προβληματισμός μου δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση, όσο κάποιους παίκτες που είχαν λίγο παραπάνω κούραση και κάποια χτυπήματα που δεχτήκαμε, γιατί έχουμε σε 3-4 μέρες άλλο ματς. Δεν απειληθήκαμε πολύ, αλλά καμιά φορά στο παιχνίδι μέσα, όταν κάνεις ένα λάθος με μια ομάδα που ξέρει να κυκλοφορεί την μπάλα, ειδικά στο Κύπελλο που μπορεί να μετρήσει το εκτός έδρας γκολ, αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά. Πιθανολογώ ότι το γκολ που δεχτήκαμε λειτούργησε εναντίον μας μετά τον ενθουσιασμό που είχαμε. Όταν κάνεις τρεις σερί νίκες σε δέκα μέρες δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή είχαμε κενά διαστήματα και δεν παίρναμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα λειτουργεί θετικά για την αυτοπεποίθησή μας. Ειδικά τώρα που έχουμε κάποια προβλήματα με απουσίες κάποιων σημαντικών παικτών».