Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κάρλο Αντσελότι

Ξέσπασε ο Κάρλο Αντσελότι: «Για όλα υπάρχει ένα όριο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε οκτώ παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να αγωνιστεί άλλες 7-8 φορές, πράγμα που εξοργίζει τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε για το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας του, τονίζοντας πως για όλα υπάρχει ένα όριο και ότι ο καθένας κάνει του… κεφαλιού του. «Είμαστε καθ΄όδον να ξεπεράσουμε τα όρια. Δεν θα διαλέξουμε παιχνίδια, γιατί σε αυτό το σύλλογο δεν είναι δυνατόν να διαλέγεις παιχνίδια. Αλλά θα δώσουμε «ανάσες» στους παίκτες. Είναι απαραίτητο. Γιατί; Γιατί το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι απίστευτο.

Η La Liga θέλει να κάνει τις διοργανώσεις της, η ομοσπονδία επίσης, η FIFA, η UEFA… ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Αποτέλεσμα: οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν ρεπό. Εμένα μερικές φορές, με ενοχλεί να έχω ρεπό, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι, αν δεν ξεκουραστούν οι παίκτες, δεν θα υπάρχει πια θέαμα. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι στην ιδέα ενός ημιτελικού κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, δύο αγώνων με τη Λίβερπουλ στο Champions League, ενός ημιτελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων… μας δίνουν κίνητρο.

Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο. Και με αυτό το πρόγραμμα, είμαστε καθ΄οδόν να ξεπεράσουμε τα όρια. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για να αλλάξει όλο αυτό».