Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρώτος σε ψήφους στο Ηράκλειο ο Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Πρώτος σε ψήφους στο Ηράκλειο ο Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Πρώτος σε ψήφους στο Ηράκλειο ήταν ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στο 99,49% συγκέντρωσε 24.695 ψήφους, από τους 63.061 που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.

Ακολούθησε με 21.709 ο Κώστας Κεφαλογιάννης και τρίτος με 20.411 ήταν ο Μάξιμος Σενετάκης, με τους τρεις τους να καταλαμβάνουν τις τρεις έδρες της παράταξης από το Ηράκλειο.

Στο σχόλιο που έκανε διαδικτυακά για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

«Το Ηράκλειο είναι ΜΠΛΕ, η Κρήτη είναι ΜΠΛΕ, η Ελλάδα είναι ΜΠΛΕ! Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και δικαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τη σκληρή δουλειά της τελευταίας τετραετίας.

Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σε κάθε άκρη της χώρας, βλέπουν τον ηγέτη που θα οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα προς το μέλλον με εντιμότητα, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Η εντολή για μια ισχυρή Κυβέρνηση με έναν και μοναδικό αρχηγό δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη.

Η βραδιά μένει στην ιστορία! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Συνεχίζουμε με μετριοπάθεια αλλά ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα!

Σταθερά! Τολμηρά! Μπροστά!».