Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Δεν μπορεί να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και...»

Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Δεν μπορεί να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και...»

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε με αφορμή το ζήτημα του ποσοστού του Στοιχήματος για τις ομάδες. Ειδικότερα επισήμανε: «Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό.

Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους.

Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων.

Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Όπως ανακοινώθηκε από τη Λίγκα στη ψηφοφορία που ακολούθησε (δεν παραστάθηκε η ΠΑΕ Βόλος), όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης του προέδρου της Super League, εκτός της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία την καταψήφισε. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διακόπηκε, αφού λόγω της αρνητικής ψήφου της ΑΕΚ δεν υπήρξε ομοφωνία.