Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Φουντώνουν» τα σενάρια για Κριχόβιακ και ΑΕΚ - Τι αναφέρει ο πολωνικός Τύπος

«Φουντώνουν» τα σενάρια για Κριχόβιακ και ΑΕΚ - Τι αναφέρει ο πολωνικός Τύπος

Ανοικτό το ενδεχόμενο ο Κριχόβιακ να παραμείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν αφήνει ο πολωνικός Τύπος επισημαίνοντας, ωστόσο, τις δυσκολίες που θα υπάρξουν κυρίως από την Κράσνονταρ.

Σε ρεπορτάζ του site, «sport.fakt.pl» αναφέρει πως ο Κριχόβιακ δεν θέλει να συνεχίσει στη Ρωσία από την οποία αποχώρησε με την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, τίθεται στη συνέχεια το ερώτημα «αν θα μπορέσει να συνεχίσει στην ΑΕΚ» ενώ γίνεται αναφορά και στο εμπόδιο της Κράσνονταρ.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως «οι Πολωνοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα μπορεί να έχουν προβλήματα με την αλλαγή εργοδότη» αναφέροντας το θέμα αυτό για τους Κριχόβιακ και Σεμπαστιάν Σιμάνσκι με την επισήμανση πως «οι ομάδες τους δεν πρόκειται να τους διευκολύνουν να φύγουν». 

Και στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην ΑΕΚ. «Ο Κριχόβιακ θα θέλει να φύγει από την Κράσνονταρ. Τα αφεντικά του αθηναϊκού συλλόγου επιθυμούν να αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή τον Πολωνό, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.