Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάνκοβιτς

Νέο «σενάριο» από Τουρκία για τον Τάνκοβιτς και την Μπεσίκτας

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με τον Σουηδό εξτρέμ της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς για τον οποίο η ΑΕΚ δεν θα έλεγε «όχι» στην παραχώρησή του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σήμερα υπήρξε νέο δημοσίευμα που συνέδεε τον Σουηδό άσο με την υπόθεση Λαρίν στην Μπεσίκτας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Fotospor» η Μπεσίκτας είναι πιθανό να παραχωρήσει τον Κάιλ Λαρίν, ο οποίος είχε γραφτεί τον περασμένο Νοέμβριο και για τον Ολυμπιακό. Έτσι σε περίπτωση που η Μπεσίκτας προχωρήσει σε μία τέτοια αλλαγή στο ρόστερ της, δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Τάνκοβιτς.

«"Φτερό" από την ΑΕΚ αντικαθιστά τον Λαρίν! Μεταγραφή έκπληξη στην Μπεσίκτας», ανέφερε ο τίτλος της τουρκικής αθλητικής εφημερίδας που ανέλυε τα δεδομένα για τον Σουηδό διεθνή στην «Ένωση». 

Στο ρεπορτάζ επισημαινόταν πως «ο Σουηδός ποδοσφαιριστής  δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη». Αναφέρει επίσης ότι «η πιθανότητα μεταγραφής του Μουάμερ Τάνκοβιτς είναι μεγάλη γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν» και υπογραμίζεται ότι «η ΑΕΚ είναι θετική να προσφέρει στον Τάνκοβιτς εάν έρθει μια προσφορά που ανταποκρίνεται οικονομικά στις απαιτήσεις του συλλόγου».

Επίσης υπήρχε αναφορά και στο ενδιαφέρον της Columbus του MLS που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.