Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Στην ΑΕΚ ο Αντούνα - Σε τι ποσό έκλεισε το deal με Κρουζ Αζούλ»

«Στην ΑΕΚ ο Αντούνα - Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Κρουζ Αζούλ»

Μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουριέλ Αντούνα στην ΑΕΚ, όπως μεταφέρει το ESPN του Μεξικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ένωση έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ, με το ποσό της μεταγραφής να κλείνει στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο, μάλιστα, θα μοιραστεί με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στη φερόμενη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν μεταπώλησης της τάξης του 20-30%, με την Κρουζ Αζούλ να επωφελείται μελλοντικά σε περίπτωση πώλησης του 26χρονου μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ.

Η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης και ο Ουριέλ Αντούνα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τη συμφωνία να είναι πλήρης ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, όπως σημειώνει το ESPN.

Από την πλευρά της Ένωσης φαίνεται το θέμα να έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες, όμως το ESPN ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε αναφέρει, πως δηλαδή αν η ΑΕΚ το αποφασίσει. τότε η μεταγραφή του Αντούνα μπορεί να γίνει.

Στην παρούσα φάση η ΑΕΚ περιμένει και την απάντηση του Λαμέλα και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δύσκολα μπορούν να γίνουν και οι δύο μεταγραφές χωρίς να υπάρξει πώληση παίκτη από τη μεσοεπιθετική γραμμή.