Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελ Αραμπί

"Αυτή η μεγάλη ομάδα της Τουρκίας θέλει τον Ελ Αραμπί!"

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια που αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας έχει απλώσει τα δίχτυα της στον Πειραιά και θέλει να αποκτήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Οι «μαυραετοί», που ενδιαφέρονται επίσης για τον Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, ψάχνουν για επιθετικό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαροκινού στράικερ.

«Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Μαροκινό σταρ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα ένα χρόνο. Οι μαυραετοί το επόμενο διάστημα θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για να δουν τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας”, αναφέρουν μεταξύ άλλων. 

Ο Ελ Αραμπί πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική χρονιά, έχοντας πετύχει 5 γκολ στην Ευρώπη και 17 στο πρωτάθλημα. Πριν την Ελλάδα, αγωνιζόταν στην Αλ Ντουχαΐλ. “Η Μπεσίκτας εκτός από τον Ελ Αραμπί, ενδιαφέρεται επίσης για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ, που αγωνίζεται στην Πόρτο και θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν από τους δύο επιθετικούς», αναφέρουν μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματά τους οι Τούρκοι.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως αναφέρουν και στη γειτονική χώρα, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος είναι από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους στέκονται στην ισπανική περιπέτεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και την πορεία του στην Γρανάδα, όπου είχε 44 γκολ και 7 ασίστ, αλλά και στο γεγονός ότι είναι διεθνής με το Μαρόκο, με το οποίο έχει 15 γκολ σε 41 συμμετοχές.