Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μένει ο Ελ Κααμπί, κοντά και σε Κάρμο ο Ολυμπιακός»!

«Μένει ο Ελ Κααμπί, κοντά και σε Κάρμο ο Ολυμπιακός»!

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά είναι προγραμματισμένη για σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν περάσει ήδη από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ περιμένει να δει στην προπόνηση και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: τους Κοστίνια, Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία και Αναγνωστόπουλο.

Την ίδια ώρα, τα «καυτά» μέτωπα είναι ανοιχτά και οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν με την επιστροφή Μαρινάκη από το εξωτερικό.

Ο λόγος για τους Φορτούνη, Μασούρα τα συμβόλαια των οποίων έχουν λήξει και δεν θα είναι παρόντες στη συγκέντρωση. Φέρονται, πάντως, να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του λιμανιού.

Σε ό,τι αφορά τον Ελ Κααμπί, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξασφαλίσει λίγες ημέρες άδεια ακόμη.

Και για την περίπτωσή του θα επιληφθεί τις επόμενες ημέρες το αφεντικό του Ολυμπιακού, με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας να υποστηρίζει πως ο Μαροκινός φορ θα μείνει τελικά στο λιμάνι!

Ανοιχτές, τέλος, είναι και οι περιπτώσεις των Πορτογάλων Κάρμο, Όρτα και Ποντένσε. Για τον πρώτο, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στον Ολυμπιακό!