Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ιωνικός

Από το πρωί της Πέμπτης έχει γίνει γνωστό ότι τα ματς Ιωνικός-ΠΑΟΚ (2/12, 17:15) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2/12, 19:30) θα γίνουν κανονικά βάσει προγράμματος, παρά τις αρχικές ενστάσεις της Αστυνομίας.

Η ομάδα της Νίκαιας, ωστόσο, έκανε και επίσημο ότι το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά θα διεξαχθεί κανονικά και μάλιστα, ανακοίνωσε και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το εν λόγω ματς.

Συγκεκριμένα, τονίζεται:

«Α) Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, όπου ο κάθε κάτοχος, μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια (Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ).

Β) Οι φίλοι της ομάδας μας, που έχουν αγοράσει εισιτήριο (απλό) σε οποιοδήποτε προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι , αφού πρώτα θα επιβεβαιώνεται μέσα από το σύστημα καταχώρησης το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ, με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Αναλυτικά, οι μέρες και οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τα γραφεία της ομάδας μας:

Παρασκευή (3/12): 10:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Σάββατο (4/12) 10:00 το πρωί – 21:00 το βράδυ.

Κυριακή (5/12) 10:00 το πρωί – 14:00 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρα 1-2: 15 ευρώ

Θύρα 5: 30 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ (Θύρα 1-2): 5 ευρώ (*έως 12 ετών).

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο, την παραμονή τους στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812».