Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Χριστογεώργος: «Ο ΟΦΗ πιστεύει στους νέους παίκτες»

ΒΙΝΤΕΟ - Χριστογεώργος: «Ο ΟΦΗ πιστεύει στους νέους παίκτες»

Ο Νίκος Χριστογεώργος ήταν η τελευταία προσθήκη του ΟΦΗ μαζί με τον Λουίζ Φελίπε στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο και ουσιαστικά αντικατέστησε το κενό του Σόνι Στίβενς που αποχώρησε για την Ντε Χάαγκ.

Ο νεαρός πορτιέρε μίλησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών και αναφέρθηκε στους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά είπε:

«Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ είναι το γεγονός ότι πιστεύουν στους νέους παίκτες και δίνουν ευκαιρίες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο προπονητής έδειξε να με πιστεύει και ο σύλλογος με ήθελε, ενώ ένας ακόμα λόγος είναι ότι έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Οι στόχοι μου σε προσωπικό επίπεδο είναι να δουλέψω πολύ σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με την ομάδα, να μπω στο πλάνο, να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής και να πάρω ευκαιρίες όπως έχει κάνει ο Χρήστος και τις έχει εκμεταλλευτεί. Οι ομαδικοί στόχοι είναι σίγουρα κάθε Σαββατοκύριακο να κερδίζουμε και να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό τον σύλλογο».